Jubileumactiviteiten 60 jaar Knopenbad

Speciaal voor het 60-jarig jubileum van het Knopenbad worden extra activiteiten georganiseerd. Op zaterdag 5 juni staan de volgende twee uitdagende activiteiten op het programma. Het bad is dan gesloten voor het banenzwemmen en recreatief zwemmen.

Wanneer? zaterdag 5 juni 2021 zaterdag 5 juni 2021
Hoe laat? 10.00 - 13.30 uur 14.30 - 17.30 uur
Voor wie? kinderen t/m 12 jaar vanaf 13 jaar
Wat? 3 uitdagende clinics 60-60-60 challenge (banen zwemmen)

Naast een demonstratie door de duikvereniging (Go Dive Woerden), de waterpolovereniging (Z.P.C. Watervlo) en de brandweer kunnen de kinderen ook zelf gaan duiken, een waterpolowedstrijd spelen en aan de slag met het materiaal van de brandweer Montfoort.

In totaal kunnen 60 kinderen deelnemen aan deze activiteit. Zij dienen in het bezit te zijn van een zwemdiploma. 

Je kunt je inschrijven bij de kassa van het Knopenbad. De toegang voor alle deelnemers is gratis en alle deelnemers krijgen na afloop een speciale jubileumknoop met het getal 60 erop.

Je kunt hieraan deelnemen als je ook iets hebt met het getal 60. Bijvoorbeeld dat je op huisnummer 60 woont of dat je 60 jaar bent of wat dan ook.

De uitdaging is dat je 60 banen zwemt ter ere van het jubileum van het Knopenbad en dat je probeert de beste tijd neer te zetten. Een echte uitdaging voor echte zwemmers. 

Je kunt je inschrijven bij de kassa van het Knopenbad. De toegang voor alle deelnemers is gratis en alle deelnemers krijgen na afloop een mooi certificaat. 

Website ontwikkeld door: DM - Interactive