Abonnement 2021

Bewaar uw abonnement (pas) van zwemseizoen 2021 voor het zwemseizoen 2022!!

Per 18 september vervalt de geldigheid van uw huidige abonnement (pas). Dit pasje is voorzien van een chip zodat het pasje meerdere jaren gebruikt kan worden. Vanaf 1 januari 2022 kunt u uw pasje opnieuw gebruiken door de pas weer te activeren. Log in met uw gegevens op de website, betaal via i-deal het abonnement en uw pas is weer geldig voor het zwemseizoen 2022.

Online abonnement bestellen

Met ingang van dit seizoen kunt u uw abonnement alleen online bestellen, klik hier voor deze te bestellen.

Hier kunt u snel en eenvoudig uw gegevens invullen, een foto uploaden vanaf uw computer, tablet of telefoon (of zelfs tijdens het bestelproces een foto maken via de computer) en veilig betalen via iDeal. De foto moet wel een actuele en herkenbare foto zijn van alleen uw gezicht! Ook kunt u uw zwemlessen aan deze pas toevoegen. Bewaar uw pas goed, want deze kunt u namelijk volgend jaar weer gebruiken. Waardeer de pas dan eenvoudig via onze site weer op! Een nieuwe pas kost u namelijk € 15,00, zonde van uw geld en het milieu! 

Prijs abonnement

Heeft u vóór 1 april uw abonnement aangeschaft dan geldt er een korting van € 10,00 per abonnement (voorverkoop). Na 1 april geldt deze korting niet.                       

Voorverkoop
vóór 1 april

Naverkoop
vanaf 1 april

1e abonnement € 80,00 € 90,00
2e abonnement  € 75,00 € 85,00
3e abonnement  € 70,00 € 80,00
4e abonnement    € 65,00 € 75,00
5e abonnement € 60,00  € 70,00
6e abonnement en verder € 55,00 € 65,00
vervangabonnement € 15,00

Gezinskorting

U kunt één of meer abonnementen, voor één gezin, bestellen met gezinskorting. Deze gezinskorting wordt alleen toegepast bij gezinsleden die allen op hetzelfde adres wonen en alleen als de abonnementen tegelijk online besteld en afgerekend worden. Zorg dat u alle gegevens en foto's van de gezinsleden bij de hand heeft als u de abonnementen gaat bestellen. Indien later in het seizoen een gezinslid alsnog een abonnement wil bestellen, dan betaalt hij/zij weer de prijs van het 1e abonnement met naverkoopprijs. Als de betaling is afgerond, wordt uw abonnement gemaakt. De abonnementen worden thuis bezorgd. 

Een abonnement is niet verplicht, maar in veel gevallen wel voordeliger. Een los kaartje kost € 5,00 (2 jaar en ouder). Kinderen tot 2 jaar gratis entree.

Werkwijze online abonnement(en) bestellen

Bekijk het filmpje op de homepagina voor de handleiding abonnementen bestellen.

Duurzaamheid nieuw abonnement

Het nieuwe pasje dat u ontvangt, kunt u de volgende jaren weer gebruiken. Dus gooi het niet weg. Er zit een chip op uw pas. Volgend jaar kunt u met uw abonnementsnummer de pas weer opnieuw opladen zodat de pas weer geldig is.

Toegang Knopenbad

Bij elk bezoek voor het recreatief zwemmen moet u het volgende tonen:

bezoeker
met abonnement

bezoeker
zonder abonnement

recreatief kinderen t/m 12 jaar abonnement QR code

recreatief zwemmen 13 jr en ouder

abonnement en reserveren  QR kode en reserveren

banen zwemmen 13 jaar en ouder

abonnement en reserveren  QR code en reserveren

De abonnementhouder kan 5 minuten voor aanvang van de gereserveerde tijd zich aanmelden door de pas op de witte paslezer neer te leggen, deze wordt dan uitgelezen en dan heeft u, na bevestiging van uw reservering in het systeem toegang tot het zwembad.

De QR code kunt u printen, of meenemen via uw telefoon.

Website ontwikkeld door: DM - Interactive