Banenzwemmen

In het Knopenbad zijn er dit seizoen aangepaste tijden om banen te zwemmen. Door de strikte corona-regelgeving, zie Protocol verantwoord zwemmen, is het noodzakelijk om een onderverdeling in het niveau/de zwemsnelheid van de bezoekers te maken, omdat volgens de richtlijnen de zwemmers elkaar op geen enkele wijze mogen passeren.

Zwemmen doet u voor uw conditie, uw gezondheid en ook omdat u het leuk vindt. Dus laat u zich niet afschrikken door deze onderverdeling naar niveau. Door de onderverdeling op basis van het niveau/de zwemsnelheid gaan wij ervanuit dat iedereen op zijn eigen wijze binnen deze richtlijn met plezier kan zwemmen.

U reserveert op een bepaalde datum en in een bepaalde baan. Elke baan heeft een eigen starttijd, zodat niet iedereen tegelijk start en stopt met zwemmen. U kunt maximaal 5 dagen van te voren reserveren!

Wij maken gebruik van de volgende onderverdeling:

Baan 1+2
Snelle zwemmers 

Dit zijn zwemmers die met hoge snelheid (meestal door middel van borstcrawl) zwemmen.
Baan 3+4
Doorzwemmers
Dit zijn zwemmers die er van houden om lekker door te zwemmen.
Baan 5+6
Zwemmers
Dit zijn zwemmers die rustig willen zwemmen.

En als u tijdens het zwemmen merkt dat u toch beter in een andere baan had kunnen zwemmen, dan past u de volgende keer uw reservering hier op aan.

Zonder een reservering is het niet mogelijk om te gaan zwemmen. Voor elke keer dat u wilt zwemmen moet u steeds een nieuwe reservering maken.

Reserveren kan op 2 manieren (met en zonder Knopenpas). Hier kunt u de handleiding reserveren bekijken of u kunt direct naar de pagina gaan van boek uw bezoek

Website ontwikkeld door: DM - Interactive