Ouder + kind zwemmen

Volgens de wet- en regelgeving is er vanaf 1 juli de mogelijkheid om ouders met kinderen (met en zonder diploma) gebruik te laten maken van ons zwembad. Hier zijn wel strikte voorwaarden aan verbonden, zie hiervoor Protocol verantwoord zwemmen. Neem even de tijd om hier naar te kijken. Het belangrijkste voor ouders is dat zij altijd 1,5 meter afstand moeten houden van zowel andere ouders als kinderen vanaf 13 jaar. Wij vertrouwen er op dat hier altijd rekening mee gehouden wordt gedurende het bezoek.

Reserveren

Om iedereen voldoende ruimte te geven zullen wij een maximum hanteren van ouders die we per middag toelaten. Ouders moeten daarom altijd reserveren (met en zonder Knopenpas) en krijgen alleen toegang als zij samen met hun kind(eren) naar het zwembad komen. Klik hier voor de handleiding reserveren.

met Knopenpas reserveren? meenemen naar het zwembad
Kinderen t/m 17 jaar met Knopenpas nee Knopenpas
Kinderen met Knopenpas / ouder+kind zwemmen nee Knopenpas
Ouders met Knopenpas ja Knopenpas + QR code
zonder Knopenpas
Kinderen t/m 17 jaar zonder Knopenpas ja QR code
Kinderen zonder Knopenpas / ouder+kind zwemmen ja QR code
Ouders zonder Knopenpas ja QR code

Reserveren gaat via de website ‘boek uw bezoek’. De QR code kan geprint worden of getoond via je telefoon.

Glijbanen / spelmateriaal

De glijbanen zijn voor beide groepen (kinderen t/m 17 jaar en de ouders met kind) toegankelijk en hier zal in toerbeurt gebruik van worden gemaakt. Dit zal worden omgeroepen door de medewerkers. Dit jaar zal ‘de spin’ niet in het bad komen en er zijn ook geen badmatten etc. om mee te spelen.

De Slok

De Slok gaat open en heeft een beperkt assortiment (ijsjes, snoep, chips, fris) Dit jaar dus geen tosti’s, hotdogs etc. Betalen liefst per pin of knipkaart, maar contant is ook mogelijk.

Website ontwikkeld door: DM - Interactive