Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen georganiseerd t/m 12 jaar

Volgens de wet- en regelgeving is er de mogelijkheid om voor kinderen t/m 12 jaar (zonder ouder/begeleider én in het bezit van een zwemdiploma)georganiseerd  gebruik te maken van ons zwembad. Hier zijn wel strikte voorwaarden aan verbonden, zie hiervoor Protocol verantwoord sporten.

Heb je een abonnement, dan is reserveren niet nodig. Maar neem wel altijd je abonnement mee, zonder abonnement krijg je namenlijk geen toegang.

Heb je geen abonnement 2021? Dan moet je, voor elk bezoek aan ons zwembad een entreebewijs hebben in de vorm van een toegangskaartje (€ 5,00) of een 10-baden kaart (€ 42,00) die via deze site te koop is. Reken af door middel van i-DEAL. Na betaling ontvang je een QR-code op het opgegeven mailadres. Neem deze QR-code  mee op je telefoon of uitgeprint. Zonder QR-code geen toegang. 

Recreatief zwemmen ouder en kind t/m 12 jaar

Als ouder moet je altijd reserveren ook als je in het bezit bent van een abonnement. Neem deze QR code mee naar het zwembad.  We hebben een maximum gesteld aan de bezoekersaantal om ons aan de strikte voorwaarden van het RIVM te houden. Zie hiervoor Protocol verantwoord sporten.

De Slok

De Slok is open met een beperkt assortiment.

Glijbanen / spelmateriaal

De glijbanen zijn voor iedereen toegankelijk, maar ook hier geldt altijd de 1,5 meter regel. Dit jaar zal ‘de spin’ niet in het bad komen en er zijn ook geen badmatten etc. om mee te spelen.

Website ontwikkeld door: DM - Interactive