Recreatief zwemmen t/m 17 jaar

Vanaf 1 juli

Vrij zwemmen t/m 17 jaar

Volgens de wet- en regelgeving is er de mogelijkheid om voor kinderen t/m 17 jaar (zonder ouder/begeleider én in het bezit van een zwemdiploma) gebruik te maken van ons zwembad. Hier zijn wel strikte voorwaarden aan verbonden, zie hiervoor Protocol verantwoord zwemmen

Knopenpas

Heb je een Knopenpas 2020, dan is reserveren niet nodig. Maar neem wel altijd je Knopenpas mee, zonder Knopenpas geen toegang.

Geen Knopenpas

Heb je geen Knopenpas 2020? Dan moet je, iedere keer dat je wilt zwemmen, een reservering maken via de website. Dit kost € 3,00 per keer (t/m 12 jaar) of €4,00 per keer (vanaf 12 jaar) en reken je af met iDEAL. Van deze reservering ontvang je een QR-code. Neem deze mee op je telefoon of uitgeprint. Zonder QR-code geen toegang. 

De Slok

De Slok is open met een beperkt assortiment.

Glijbanen / spelmateriaal

De glijbanen zijn voor beide groepen (kinderen t/m 17 jaar en de ouders met kind) toegankelijk en hier zal in toerbeurt gebruik van worden gemaakt. Dit zal worden omgeroepen door de medewerkers. Dit jaar zal ‘de spin’ niet in het bad komen en er zijn ook geen badmatten etc. om mee te spelen.

Website ontwikkeld door: DM - Interactive