Vrij zwemmen

Vrij zwemmen 

Volgens het Corona protocol is er de verplichting dat bezoekers vanaf 13 jaar het bezoek moeten reserveren, dit moet via onze site onder de optie "boek je bezoek ". Tijdens je bezoek gelden er wel strikte voorwaarden aan verbonden, zie hiervoor Protocol 1,5 meter.

Kinderen t/m 12 jaar 

Heb je een abonnement, dan is reserveren niet nodig. Maar neem wel altijd je abonnement mee, zonder abonnement krijg je namenlijk geen toegang.Heb je geen abonnement 2021? Dan moet je, voor elk bezoek aan ons zwembad een entreebewijs hebben in de vorm van een toegangskaartje (€ 5,00) of een 10-baden kaart (€ 42,00) die via deze site te koop is. Reken af door middel van i-DEAL. Na betaling ontvang je een QR-code op het opgegeven mailadres. Neem deze QR-code  mee op je telefoon of uitgeprint. Zonder QR-code geen toegang. 

Leeftijdsgroep 13 jaar en ouder

Reserveer je bezoek via onze site. Zonder reservering kunnen we je niet in het zwembad toelaten. Heb je een abonnement neem deze dan altijd mee, anders heb je gen toegang tot het zwembad. Heb je geen abonnement koop dan een entreebewijs via onze site je ontvangt dan een QR kode neem deze mee zodat je toegang hebt tot het zwembad, LET OP reserveer ook nog je bezoek. 

Vrij zwemmen ouder en kind t/m 12 jaar

Als ouder reserveert u uw toegang via 13 jaar en ouder. Vergeet niet voor uw kind een toegangsbewijs mee te nemen  (abonnement of los kaartje)

De Slok

De Slok is open. 

Glijbanen / spelmateriaal

De glijbanen zijn voor iedereen toegankelijk, maar ook hier geldt altijd de 1,5 meter regel. Dit jaar zal ‘de spin’ niet in het bad komen en er zijn ook geen badmatten etc. om mee te spelen.

Website ontwikkeld door: DM - Interactive